15-20
Laktosefri
Glutenfri
Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- soya
Basisvarer
- vann
- sukker
- soyasaus
- olje
- salt
Ris
Jasminris
125 g
Hoisinglasert svineconfit
Svineconfit
270 g
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Vann
½ dl
Syrlig kålsalat
Lime
1 stk
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Hodekål
300 g
Norsk eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Sukker
1 ts
Soyasaus (Soya)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 1042 kcal
- Fett 66 g
- Karbohydrater 83 g
- Protein 29 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hoisinsausen kan serveres ved siden av. Kålen, eplet og gulrøttene kan grovrives på et rivjern eller på en mandolin.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Hoisinglasert svineconfit: Kutt kjøttet i 1 cm tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Skru ned temperaturen til lav varme, og ha på hosinsausen og ½ dl vann. La ribben stå på lav varme, til resten er klart.
- Syrlig kålsalat: Press saften fra limen i en salatbolle. Rør inn ingefærblandingen, 1 ts sukker, 1 ss soyasaus og litt salt. Skyll kålen og eplet, og skrell gulroten. Kutt kålen, eplet og gulroten i tynne strimler. Vend grønnsakene i salatbollen med dressingen. Strø sesamfrøene på toppen av salaten.
- Servering: Server svineconfiten med hoisinsausen, kålsalaten og jasminrisen til.