Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert svineconfit med syrlig kålsalat med lime og ingefær, servert med jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • soya

Basisvarer

  • vann
  • sukker
  • soyasaus
  • olje
  • salt

Ris

jasminris
Jasminris
125 g

Hoisinglasert svineconfit

svineconfit
Svineconfit
270 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
1 pakke
Vann
½ dl

Syrlig kålsalat

lime
Lime
1 stk
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
hodekål
Hodekål
300 g
norsk eple
Norsk eple
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Sukker
1 ts
Soyasaus (Soya)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1041 kcal
  • Fett 66 g
  • Karbohydrater 83 g
  • Protein 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hoisinsausen kan serveres ved siden av. Kålen, eplet og gulrøttene kan grovrives på et rivjern eller på en mandolin.

  1. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  2. Hoisinglasert svineconfit: Kutt kjøttet i 1 cm tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Skru ned temperaturen til lav varme, og ha på hosinsausen og ½ dl vann. La ribben stå på lav varme, til resten er klart. 
  3. Syrlig kålsalat: Press saften fra limen i en salatbolle. Rør inn ingefærblandingen, 1 ts sukker, 1 ss soyasaus og litt salt. Skyll kålen og eplet, og skrell gulroten. Kutt kålen, eplet og gulroten i tynne strimler. Vend grønnsakene i salatbollen med dressingen. Strø sesamfrøene på toppen av salaten.  
  4. Servering: Server svineconfiten med hoisinsausen, kålsalaten og jasminrisen til.