Fiskeboller i hvit saus med småpoteter og brokkoli, servert med sprøstekt bacon og karri
Glutenfri

Fiskeboller i hvit saus med småpoteter og brokkoli, servert med sprøstekt bacon og karri

4.09 (302)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Småpoteter
    300 g
    Brokkoli- og blomkålbuketter
    300 g
    Fiskeboller i hvit saus
    700 g
    (Fisk, Melk, Laktose)
    Karri
    1 pakke
    Baconterninger
    150 g
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 724 kcal
    • Fett: 32 g
    • Karbohydrater: 61 g
    • Protein: 48 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Kok posen med fiskebollene i vannet med grønnsakene om du bare vil bruke én kjele.

     Kok potetene i en stor kjele i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha brokkoli- og blomkålbukettene i det kokende vannet med potetene når det gjenstår 2–3 minutter av koketiden.
     Ha posen med fiskebollene og den hvite sausen i en kjele med vann, og kok posen i omtrent 10 minutter. Krydre med karrien ved servering.
    Varm opp en tørr stekepanne til høy varme. Stek baconet i 4–5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt.
    God middag!