Steinovnsbakt pizza arrabiata med tomat- og ruccolasalat
Vegetar

Steinovnsbakt pizza arrabiata med tomat- og ruccolasalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
  • salt
  • pepper
Rød paprika
1 stk
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzasaus
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Oregano
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Rødløk
½ stk
Olivenolje
½ ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 740 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 98 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Steketiden på pizzaen varierer etter hvor varm stekeovnen din kan bli. Topp pizzaene med salaten, eller server den ved siden av.

Sett inn et stekebrett (eller en pizzastein om du har) nederst i stekeovnen, og varm den opp til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjonen, om du har det.  
 Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne ringer. Hell laken fra mozzarellaene og kutt dem i tynne skiver. Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel paprika og mozzarellaen over. Stek pizzaene i omtrent 6 minutter, eller til bunnen er sprø og osten er smeltet.  
 Skyll tomaten og ruccolaen, og skrell rødløken. Kutt tomatene i store terninger og rødløken i strimler. Vend sammen ruccolaen, tomaten og rødløken i en bolle. Vend inn ½ ss olivenolje, ½ ss eddik, litt salt og pepper.   
Dryss basilikum- og oreganokrydderet og ønsket mengde chiliflakene over pizzaene før servering.
God middag! 
Vel bekomme!