Grove fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter
Glutenfri

Grove fiskekaker med kremet eggesalat, råkost og kokte småpoteter

4.13 (226)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • salt
  • pepper
  • olje
  • smør
Småpoteter
300 g
Gulrøtter
2 stk
Norsk eple
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ts
Egg
2 stk
(Egg)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Sitron
½ stk
Fiskekaker
360 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 785 kcal
  • Fett: 47 g
  • Karbohydrater: 58 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakkede urter i eggesalaten.

Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skrell gulrøttene og skyll eplet. Grovriv gulrøttene og eplet på et rivjern, og ha dem i en serveringsskål. Vend inn ½ ts sukker og litt saft fra sitronen.
 Kok eggene i 7–9 minutter. Skyll dem i kaldt vann når de er ferdigkokte.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
Skrell og grovhakk eggene. Ha eggene i en serveringsskål sammen med aiolien, lettrømmen og kryddermiksen. Smak til med saften fra resten av sitronen, salt og pepper.
Vel bekomme!
Vel bekomme!