15-20
Laktosefri
Sitrusstekt kylling med wokkede grønnsaker, nudler og sweet chili-saus
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete
Basisvarer
- olje
- salt
Eggenudler
Nudler (Egg, Hvete)
125 g
Wokkede grønnsaker
Rød paprika
½ stk
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Grønnkål
50 g
Sitrusstekt kylling
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
Tilbehør
Sweet chili-saus
75 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 631 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 70 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne woken med cashewnøtter, koriander eller basilikum.
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- Wokkede grønnsaker: Skyll og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt løken i tynne båter. Del brokkolien i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i tynne staver.
- Wokkede grønnsaker, fortsettelse: Varm opp en wokpanne eller en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Wokk paprikaen, løken, brokkolien og grønnkålen i 2–3 minutter. Vend på grønnsakene hele tiden, og krydre med salt. Ha grønnsakene over på et fat.
- Sitrusstekt kylling: Skjær kyllingen i strimler. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek kyllingstrimlene under omrøring i 4–5 minutter. Krydre med sitruskrydderet.
- Servering: Bland sammen nudlene, kyllingen og grønnsakene. Server sweet chili-sausen til retten.