15-20
Pasta casarecce i kremet paprikasaus med kyllingfilet, paprika og spinat
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
- olje
Pasta casarecce
Pasta (Hvete)
200 g
Kremet paprikasaus med paprika og spinat
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Spinat
50 g
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
Tomatpuré
1–2 ss
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Stekt kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
300 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 731 kcal
- Fett 19 g
- Karbohydrater 82 g
- Protein 59 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ønsker en jevnere saus, kan du mikse sausen sammen med en stavmikser eller blender før du har i spinaten.
- Pasta casarecce: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
- Kremet paprikasaus med paprika og spinat: Skrell og finhakk løken. Skyll, rens og kutt paprikaen i terninger. Skyll spinaten i kaldt vann.
- Stekt kyllingfilet: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper, og ha kyllingen over på en tallerken.
- Kremet paprikasaus med paprika og spinat, fortsettelse: Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek løken og paprikaen i 2–3 minutter, og tilsett 1–2 ss av tomatpuréen. Stek videre i 1 minutt, og vend inn lett crème fraîchen og grønnsaksbuljongen, og spe til med litt av pastavannet til sausen har ønsket konsistens. Kok opp, og smak til med salt og pepper (se tips). Vend inn spinaten, og la sausen småkoke i 1–2 minutter, til spinaten har falt litt sammen. Ta stekepannen av varmen, og vend inn pastaen.
- God middag!