Vegetar
Jordskokksuppe med stekt grønnkål, belugalinser og eple
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Bygg·
- Havre·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Belugalinser
125 g
Jordskokksuppe
1 pakke
Jordskokk
250 g
Norsk eple
1 stk
Grønnkål
100 g
Grove bagetter
1 pakke
Bladpersille
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1145 kcal
- Fett: 51 g
- Karbohydrater: 131 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt hvitløk med grønnsakene for ekstra god smak.
Varm opp stekovnen til 210 grader varmluft.
Tilbered belugalinsene som anvist på pakken.
Varm opp suppen i en kjele på middels varme under omrøring. Smak til med salt og pepper.
Skrell og del jordskokkene i terninger. Skyll og kutt eplet i små terninger. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek jordskokkene i 2–3 minutter, eller til de har fått litt farge. Ha i grønnkålen og belugalinsene, og stek videre i 2–3 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend eplebitene inn i de ferdigstekte grønnsakene rett før servering.
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Skyll og grovhakk persillen. Topp jordskokksuppen med de stekte grønnsakene og persillen.
God middag!