15-20
Glutenfri
Kylling i kormasaus med paprika og spinat, servert med epleris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- mandler,
- melk
Basisvarer
- salt
- pepper
Epleris
Basmatiris
125 g
Norsk eple
½–1 stk
Kylling i kormasaus
Spinat
50 g
Rød paprika
½–1 stk
Rødløk
½–1 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Matfløte (Melk, Laktose)
2–3 dl
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½–1 glass
Hønsebuljong
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 783 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 73 g
- Protein 41 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne litt koriander til retten hvis du liker det.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Epleris: Tilbered risen som anvist på pakken. Skyll og kutt eplet i små terninger. Vend epleterningene inn i den ferdigkokte risen.
- Kylling i kormasaus: Skyll spinaten og paprikaen. Kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel spinaten, paprikaen og løken i en ildfast form. Skjær kyllingen i grove biter, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
- Kylling i kormasaus, fortsettelse: Rør sammen matfløten, kormapasten og hønsebuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 10–12 minutter.
- God middag!