
Ravioli med kyllingfilet, stekte grønnsaker og kremet pestosaus
4.03 (63)
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Hvetemel
- olje
- pepper
- salt
- smør
Ravioli med skinke og ost
1 pakke
Ravioli med tomat og mozzarella
1 pakke
Grønn paprika
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Tomatpesto
1 pakke
Lettmelk
5 dl
Skivet kyllingfilet
450 g
Olje
Salt
Pepper
Smør
Hvetemel
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt parmesan i sausen for ekstra smak.
Sett en kjele med ca. 2 liter vann og en klype salt på kok.
Kutt paprikaen i staver, kutt rødløken i mindre biter og kutt tomatene i båter.
Smelt 2 ss smør i en kjele og rør inn 2 ss hvetemel. Spe på med 5 dl melk, litt og litt, under omrøring. Kok opp og rør inn tomatpestoen. Smak til med litt salt og pepper. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 2 i ca. 2 minutter, eller til løken er blank. Ha grønnsakene over på et fat, og dekk dem med et lokk eller aluminiumsfolie slik at de holder seg varme frem til servering.
Varm stekepannen opp til høy varme. Stek kyllingen i 1-2 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Kok raviolien i vannet fra punkt 1 i ca. 2 minutter. Sil av vannet før servering.
Vel bekomme!