Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med eplecoleslaw
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- pepper
- salt
Hvetetortillaer
4 stk
Mørkokt svinenakke
350 g
Bbq saus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Strimlet kålsalat
200 g
Urtedressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 885 kcal
- Fett:
- 42 g
- Karbohydrater:
- 82 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tortillalefsene kan også varmes i en tørr stekepanne over middels høy varme, eller i mikrobølgeovn i 45 sekunder.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og sett kjøttet tilbake i ovnen uten folie, sammen med tortillalefsene i 5 minutter til.
Skyll og del eplet i terninger. Ha den strimlede kålsalaten i en skål sammen med epleterningene, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
Fyll hvetetortillaene med bbq kjøttet og coleslawen. Vel bekomme!
Vel bekomme!