Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø
Laktosefri

Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø

4.1 (412)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
125 g
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
100 g
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 881 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 110 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du lime liggende? Kutt den i båter, og server til retten.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken. 
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen i omtrent 15 minutter.
 Skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wokk gulrøttene, løken og grønnkålen i 3–4 minutter. Vend inn woksausen mot slutten av steketiden.
Server curry- og mangodressingen og sesamfrøene til retten. 
Vel bekomme!
God middag!