15-20
Laktosefri
Panert torsk med wokkede grønnsaker og jasminris, servert med curry- og mangodressing og sesamfrø
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
Jasminris
125 g
Panert torsk
Panert torsk (Fisk, Hvete)
360 g
Wokkede grønnsaker
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
100 g
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Tilbehør
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 882 kcal
- Fett 35 g
- Karbohydrater 110 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du lime liggende? Kutt den i båter, og server til retten.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Panert torsk: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek fisken i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Wokkede grønnsaker: Skrell og kutt gulrøttene i skiver på skrå. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Wokk gulrøttene, løken og grønnkålen i 3–4 minutter. Vend inn woksausen mot slutten av steketiden.
- Tilbehør: Server curry- og mangodressingen og sesamfrøene til retten.
- Vel bekomme!