Bbq glasert svineknoke med fransk potetsalat og maiscoleslaw
Laktosefri
Glutenfri

Bbq glasert svineknoke

med fransk potetsalat og maiscoleslaw
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Eplesider- eller hvitvinseddik
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Rødløk
½ stk
Svineknoke
2 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Maiskorn
1 pakke
Strimlet kålsalat
200 g
Aioli
1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Eplesider- eller hvitvinseddik
½ ss
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
795 kcal
Fett:
51 g
Karbohydrater:
54 g
Protein:
31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varm svineknokene på grillen over direkte varme under lokk i omtrent 10 minutter, og etterstek over indirekte varme i 5 minutter. Snu knokene av og til og pensle dem med barbecuesausen mot slutten av grillingen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Del potetene i fire, og kok dem i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter. Legg ruccolaen i kaldt vann. 
Ha svineknokene og kraften fra pakkene i en ildfast form. Varm knokene i ovnen i 15 minutter. Ta ut knokene og gni dem inn med barbecuesausen. Stek dem videre i ovnen i omtrent 5 minutter.  
 Hell laken av maisen. Ha kålsalaten og maisen i en stor skål. Vend inn aiolien og ½ ss eddik, og krydre med salt og pepper.  
Sil vannet fra de ferdigkokte potetene. Rist vannet fra ruccolaen og tørk den lett. Skrell og finhakk rødløken. Vend inn rødløken, ruccolaen og sennepsvinaigretten sammen med potetene og krydre med salt og pepper.      
Vel bekomme!