Pulled jalapeño pork-burger med barbecuesaus, servert med eple-coleslaw, mais og potetbåter
30-40

Pulled jalapeño pork-burger med barbecuesaus, servert med eple-coleslaw, mais og potetbåter

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Ovnsbakte potetbåter

poteter
Poteter
350 g

Pulled jalapeño pork

pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
300 g
barbecuesaus
Barbecuesaus
75 g

Mais

maiskolber
Maiskolber
1–2 stk
Smør (Melk)
1 ss

Eple-coleslaw

hodekål
Hodekål
150 g
grønt eple
Grønt eple
1 stk
crème fraîche
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
sennepsvinaigrette
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
½ pakke

Brioche-hamburgerbrød

brioche-hamburgerbrød
Brioche-hamburgerbrød (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 928 kcal
  • Fett 37 g
  • Karbohydrater 107 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pakk inn pulled porken i aluminiumsfolie og varm den på grillen over indirekte varme i omtrent 20 minutter eller til den er gjennomvarm. Dra så kjøttet i mindre biter og vend inn bbq-sausen. Maisen og burgerbrødene kan varmes på grillen.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp 2 liter lettsaltet vann i en stor kjele.
  2. Ovnsbakte potetbåter: Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter.   
  3. Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra posen over i en ildfast form, og stek det under potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.    
  4. Mais: Skru ned varmen på kjelen med det lettsaltede vannet til middels varme. La maisen trekke i vannet i omtrent 5 minutter. Kutt maiskolbene i to eller tre på tvers, og server dem med 1 ss smør og litt salt.     
  5. Eple-coleslaw: Kutt hodekålen i tynne strimler, eller grovriv den på et rivjern. Skyll og kutt eplet i terninger, eller grovriv det på et rivjern. Bland crème fraîchen og sennepsvinaigretten i en serveringsskål, og vend inn kålen og eplet. Smak til med salt og pepper. 
  6. Brioche-hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter. 
  7. Vel bekomme!