Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker, curry- og mangodressing og syltet rødløk
Laktosefri

Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker, curry- og mangodressing og syltet rødløk

3.8 (83)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Gul løk
½–1 stk
Rød paprika
½–1 stk
Kyllinggyros
300 g
Tortillalefser
2–4 stk
(Hvete)
Villrisblanding
125 g
Restaurantsalat
50 g
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Syltet rødløk
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
947 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
109 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Snu litt på kyllingen og grønnsakene halvveis i steketiden, så de blir jevnt stekt.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
 Skrell og kutt løken i grove biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Fordel kyllingen, løken og paprikaen utover en smurt ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i 15–20 minutter.   
 Tilbered risen som anvist på pakken.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og legg dem i ovnen når det gjenstår 5 minutter av kyllingen og grønnsakenes steketid.
Skyll salaten. Fyll tortillalefsene med risen, salaten, kyllingen og de ovnsbakte grønnsakene. Topp med curry- og mangodressingen og den syltede rødløken.
Vel bekomme!