30-40
Pulled jalapeño pork-burger med barbecuesaus, servert med eple-coleslaw, mais og potetbåter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Ovnsbakte potetbåter
Poteter
350 g
Pulled jalapeño pork
Pulled jalapeño pork
300 g
Barbecuesaus
75 g
Mais
Maiskolber
1–2 stk
Smør (Melk)
1 ss
Eple-coleslaw
Hodekål
150 g
Grønt eple
1 stk
Crème fraîche (Melk, Laktose)
½ pakke
Sennepsvinaigrette (Sulfitt, Sennep)
½ pakke
Brioche-hamburgerbrød
Brioche-hamburgerbrød (Egg, Hvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 928 kcal
- Fett 37 g
- Karbohydrater 107 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pakk inn pulled porken i aluminiumsfolie og varm den på grillen over indirekte varme i omtrent 20 minutter eller til den er gjennomvarm. Dra så kjøttet i mindre biter og vend inn bbq-sausen. Maisen og burgerbrødene kan varmes på grillen.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. Kok opp 2 liter lettsaltet vann i en stor kjele.
- Ovnsbakte potetbåter: Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter.
- Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra posen over i en ildfast form, og stek det under potetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.
- Mais: Skru ned varmen på kjelen med det lettsaltede vannet til middels varme. La maisen trekke i vannet i omtrent 5 minutter. Kutt maiskolbene i to eller tre på tvers, og server dem med 1 ss smør og litt salt.
- Eple-coleslaw: Kutt hodekålen i tynne strimler, eller grovriv den på et rivjern. Skyll og kutt eplet i terninger, eller grovriv det på et rivjern. Bland crème fraîchen og sennepsvinaigretten i en serveringsskål, og vend inn kålen og eplet. Smak til med salt og pepper.
- Brioche-hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter.
- Vel bekomme!