Fiskekaker med smørstekt kål, asparges, poteter og sennep- og dilldressing
20-30
Glutenfri

Fiskekaker med smørstekt kål, asparges, poteter og sennep- og dilldressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sennep,
  • fisk,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper
  • olje
  • smør

Kokte poteter og asparges

poteter
Poteter
350 g
asparges
Asparges
100 g

Smørstekt kål og reddiker

hodekål
Hodekål
150–300 g
reddiker
Reddiker
½ pakke

Fiskekaker

fiskekaker
Fiskekaker (Fisk, Melk, Laktose)
360 g

Sennep- og dilldressing

lettrømme
Lettrømme (Melk, Laktose)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
Kryddermiks med sennep og dill (Sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 640 kcal
  • Fett 35 g
  • Karbohydrater 53 g
  • Protein 28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også varme fiskekakene i ovnen på 200 grader varmluft i 8–10 minutter.

  1. Kokte poteter og asparges: Kok potetene i lettsaltet vann i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Brekk av den nederste trevlete delen på hver asparges. Del aspargesene i mindre biter, og la dem koke med potetene de siste 4 minuttene av potetenes koketid.   
  2. Smørstekt kål og reddiker: Kutt hodekålen i tynne strimler. Skyll og kutt reddikene i skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek hodekålen og reddikene i 3–4 minutter. Smak til med salt og pepper.  
  3. Fiskekaker: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek fiskekakene i omtrent 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme (se tips).
  4. Sennep- og dilldressing: Rør sammen lettrømmen og kryddermiksen i en skål. Smak til med salt og pepper.
  5. Vel bekomme!