Rask kyllingwok med eggenudler, grønne bønner, kål, reddiker og lime
20-30
Laktosefri

Rask kyllingwok med eggenudler, grønne bønner, kål, reddiker og lime

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • gluten,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • kokevann
  • olje
  • salt
  • pepper

Rask kyllingwok med grønne bønner og kål

grønne bønner
Grønne bønner
150 g
delt kinakål
Delt kinakål
200 g
skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g
kinesisk wok- og dippsaus
Kinesisk wok- og dippsaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Kokevann
½ dl

Eggenudler

Eggenudler (Egg, Hvete, Gluten)
125 g

Topping

reddiker
Reddiker
½–1 pakke
koriander
Koriander
1 bunt
lime
Lime
1 stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 581 kcal
  • Fett 17 g
  • Karbohydrater 64 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en wok, kan du bruke en stor eller to mindre stekepanner til å tilberede denne retten.

  1. Rask kyllingwok med grønne bønner og kål: Skyll og rens bønnene. Kutt kålen i strimler, og del kyllingen i mindre stykker.  
  2. Eggenudler: Kok nudlene etter anvisning på pakken. Ta vare på omtrent 1 dl av kokevannet når du heller av vannet.
  3. Rask kyllingwok med grønne bønner og kål, fortsettelse: Varm opp en stekepanne eller wokpanne, og ha i litt olje. Wokk kyllingen i omtrent 4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og legg kyllingen over på en tallerken. Ha i litt ny olje, og wokk bønnene og kålen i omtrent 2 minutter. Vend inn kyllingen, wok- og dipsausen og omtrent ½ dl av kokevannet. 
  4. Topping: Skyll reddikene og korianderen. Kutt reddikene i tynne skiver, og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter.
  5. Servering: Server kyllingwoken med nudlene, og topp retten med reddikene, peanøttene og korianderen. Klem over litt saft fra limebåtene til slutt.