15-20
Vegetar
Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
Fullkornslinguine
Fullkornslinguine (Hvete)
150–200 g
Bolognese med linser
Bolognese med linser (Selleri)
600 g
Tomatsalat
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 565 kcal
- Fett 14 g
- Karbohydrater 86 g
- Protein 23 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Fullkornslinguine: Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognese med linser: Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La sausen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Tomatsalat: Skyll salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bland salaten, tomaten, løken og balsamicovinaigretten i en salatbolle.
- Topping: Topp retten med den revne Grande Premium-osten.