Vegetar
Rask bolognese med linser, fullkornslinguine, tomatsalat og revet Grande Premium
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Fullkornslinguine
150–200 g
Bolognese med linser
600 g
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½ stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Revet Grande Premium
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 660 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 102 g
- Protein: 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok opp en kjele med lettsaltet vann, og tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha bolognesen med linser over i en gryte, og kok opp på middels varme under omrøring. La sausen småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Skyll salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Bland salaten, tomaten, løken og balsamicovinaigretten i en salatbolle.
Topp retten med den revne Grande Premium-osten.
God middag!