Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus
15-20

Pasta linguine med svinestrimler og squash i kremet fløtesaus

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • pastavann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus

sjalottløk
Sjalottløk
1 stk
squash
Squash
½ stk
aromasopp
Aromasopp
100 g
kryddermarinerte svinestrimler
Kryddermarinerte svinestrimler
300 g
tomatpuré
Tomatpuré
½ pakke
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
1½ dl
Pastavann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 801 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 80 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek litt finhakket hvitløk med grønnsakene for ekstra smak.

  1. Pasta linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil vannet av den ferdigkokte pastaen, men spar på omtrent 1 dl av pastavannet.
  2. Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus, forberedelse: Skrell og kutt sjalottløken i skiver. Skyll og kutt squashen i terninger. Børst soppen fri for jord, og del den i to.
  3. Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus: Varm opp en stor gryte til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det er gyllent. Ha i løken, soppen og squashen, og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med salt og pepper. Bruk gjerne to stekepanner, en til kjøtt og saus, og en til grønnsakene.   
  4. Svinestrimler og squash i kremet fløtesaus, fortsettelse: Bland inn tomatpuréen. Tilsett fløten og omtrent ½ dl av pastavannet, og la det hele småkoke på lav varme i 2–3 minutter. Spe på med mer av pastavannet hvis du synes fløtesausen blir for tykk.  
  5. Bon appétit!