Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker, curry- og mangodressing og syltet rødløk
15-20
Laktosefri

Kyllingburrito med ovnsbakte grønnsaker, curry- og mangodressing og syltet rødløk

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • hvete

Basisvarer

  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Kyllingburrito

gul løk
Gul løk
½–1 stk
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
strimlet kyllinglårkjøtt
Strimlet kyllinglårkjøtt
300 g
tortillalefser
Tortillalefser (Hvete)
2–4 stk

Villrisblanding

villrisblanding
Villrisblanding
125 g

Til servering

tobladssalat
Tobladssalat
50 g
curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½ pakke
syltet rødløk
Syltet rødløk
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 823 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 108 g
  • Protein 57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Snu litt på kyllingen og grønnsakene halvveis i steketiden, så de blir jevnt stekt.

  1. Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
  2. Kyllingburrito: Skrell og kutt løken i grove biter. Skyll, rens og kutt paprikaen i grove biter. Fordel kyllingen, løken og paprikaen utover en smurt ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek det hele midt i ovnen i omtrent 20 minutter.   
  3. Villrisblanding: Tilbered risen som anvist på pakken.
  4. Kyllingburrito, fortsettelse: Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og legg dem i ovnen når det gjenstår 5 minutter av kyllingen og grønnsakenes steketid.
  5. Servering: Skyll salaten. Fyll tortillalefsene med risen, salaten, kyllingen og de ovnsbakte grønnsakene. Topp med curry- og mangodressingen og den syltede rødløken.