Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime
Glutenfri

Rask chili con carne med jasminris, tortillachips, lettrømme, koriander og lime

4.18 (713)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • olje
Jasminris
125 g
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Chili con carne
600 g
Vann
½-1 dl
Koriander
1 bunt
Tortillachips
½–1 pakke
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 885 kcal
  • Fett: 36 g
  • Karbohydrater: 105 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du en avokado liggende? Lag guacamole, og server den til chilien.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt gulroten i terninger. Skyll og kutt paprikaen i terninger. Varm opp en vid stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i omtrent 3 minutter. Tilsett chili con carnen og ½–1 dl vann, og kok opp på middels varme under omrøring. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter, eller til gryten er gjennomvarm.
Skyll og grovhakk korianderen. Topp retten med korianderen, tortillachipsene og rømmen ved servering. Kutt limen i båter, og server båtene til retten.
God middag!