Kylling i kormasaus med paprika og spinat, servert med epleris
15-20
Glutenfri

Kylling i kormasaus med paprika og spinat, servert med epleris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sennep,
  • mandler,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • pepper

Epleris

basmatiris
Basmatiris
125 g
grønt eple
Grønt eple
½–1 stk

Kylling i kormasaus

spinat
Spinat
50 g
rød paprika
Rød paprika
½–1 stk
rødløk
Rødløk
½–1 stk
sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
2–3 dl
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½–1 glass
hønsebuljong
Hønsebuljong
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 709 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 71 g
  • Protein 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne litt koriander til retten hvis du liker det.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Epleris: Tilbered risen som anvist på pakken. Skyll og kutt eplet i små terninger. Vend epleterningene inn i den ferdigkokte risen.
  3. Kylling i kormasaus: Skyll spinaten og paprikaen. Kutt paprikaen i grove biter. Skrell og kutt løken i båter. Fordel spinaten, paprikaen og løken i en ildfast form. Skjær kyllingen i grove biter, og ha den og kraften fra pakken over grønnsakene.
  4. Kylling i kormasaus, fortsettelse: Rør sammen matfløten, kormapasten og hønsebuljongen i en kjele, og varm opp til kokepunktet. Smak til med salt og pepper. Hell sausen over grønnsakene og kyllingen i formen. Stek det hele i ovnen i 10–12 minutter.
  5. God middag!