Glutenfri
Fiskekaker med sennepsmarinerte poteter, agurksalat og urtedressing
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- sukker
Poteter
350 g
Sennepsvinaigrette
½ pakke
Dill
½ bunt
Dill
½ bunt
Agurk
1 stk
Sitron
½ stk
Sukker
½ ss
Fiskekaker
360 g
Sitron
½ stk
Urtedressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 556 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 54 g
- Protein:
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til de sennepsmarinerte potetene med litt flytende honning.
Del potetene i to, og kok de i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skyll og finhakk dillen. Skyll agurken, og kutt den i tynne skiver med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen halvparten av dillen, agurken, saften fra halve sitronen og ½ ss sukker i en skål.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Sil vannet av potetene, og ha dem tilbake i kjelen. Bland inn sennepsvinaigretten og resten av dillen.
Kutt resten av sitronen i båter. Server urtedressingen og sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!