Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Tempurapanert sei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Jasminris
Jasminris
125 g
Agurk- og eplesalat
Agurk
½ stk
Grønt eple
½–1 stk
Syltet ingefær
1 pakke
Edamamebønner (Soya)
1 pakke
Tilbehør
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Chilimajones (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 782 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 95 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Tempurapanert sei: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Agurk- og eplesalat: Skyll og kutt agurken og eplet i små terninger. Finhakk den syltede ingefæren. Bland agurk- og epleterningene sammen med ingefæren og edamamebønnene i en skål. Smak til agurk- og eplesalaten med salt.
- Servering: Skjær fisken i grove biter. Legg ris i bunnen av en skål, og topp med fiskebitene, agurk- og eplesalaten, teriyakisausen og chilimajonesen.