Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med eplecoleslaw
15-20

Pulled pork med barbecuesaus i hvetetortillaer med eplecoleslaw

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • aluminiumsfolie
  • salt
  • pepper

Bbq pulled pork og tortillalefser

hvetetortillaer
Hvetetortillaer (Hvete)
4 stk
mørkokt svinenakke
Mørkokt svinenakke
350 g
bbq saus
Bbq saus
1 pakke

Eplecoleslaw

grønt eple
Grønt eple
1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
200 g
urtedressing
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 885 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 82 g
  • Protein 46 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tortillalefsene kan også varmes i en tørr stekepanne over middels høy varme, eller i mikrobølgeovn i 45 sekunder.

  1. Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
  2. Bbq pulled porkPakk tortillaene inn i aluminiumsfolie. Ha kjøttet og kraften fra pakken i en ildfast form, og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 10 minutter. Ta formen ut av ovnen, og riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Vend inn barbecuesausen, og sett kjøttet tilbake i ovnen uten folie, sammen med tortillalefsene i 5 minutter til. 
  3. Eplecoleslaw: Skyll og del eplet i terninger. Ha den strimlede kålsalaten i en skål sammen med epleterningene, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
  4. Fyll hvetetortillaene med bbq kjøttet og coleslawen. Vel bekomme!