15-20
Laktosefri
Chow Mein - Nudelwok med kylling og sprø grønnsaker
"Chow Mein" betyr stekte nudler og er en klassisk og veldig populær kinesisk stirfry rett.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- soyasaus
- olje
- salt
- pepper
"Chow mein" nudelwok
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Bønnespirer
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul løk
1 stk
Finsnittet hodekål
150 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
Soyasaus (Soya)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 727 kcal
- Fett 30 g
- Karbohydrater 69 g
- Protein 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Eggenudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken.
- "Chow mein" nudelwok: Skyll bønnespirene i kaldt vann. Skrell gulroten og løken. Kutt gulroten i strimler, og løken i tynne skiver. Kutt kyllingen i mindre biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak.
- "Chow mein" nudelwok, fortsettelse: Varm opp en wok eller stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–5 minutter, til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Vend inn ingefærblandingen det siste minuttet, og krydre med salt og pepper. Ha så kyllingen over på en tallerken. Ha litt ny olje i stekepannen og stek løken, gulrøttene og kålen i 2 minutter. Ha nudlene og kyllingen tilbake i stekepannen sammen med bønnespirene, soya- og ingefærsausen og 1 ss soyasaus. Varm opp, og vend alt godt sammen.
- God middag!