Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- laktose,
- fisk,
- hvete,
- melk,
- soya
Basisvarer
- sukker
- bakepapir (kan sløyfes)
- salt
Tempurapanert sei
Tempurasei (Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
330 g
Couscoussalat
Fullkornscouscous (Hvete)
125 g
Rødløk
½ stk
Lime
½–1 stk
Agurk
½–1 stk
Mango
½–1 stk
Sukker
1 ts
Servering
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 640 kcal
- Fett 8 g
- Karbohydrater 106 g
- Protein 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en ekstra god og nøttete smak på couscousen, kan du steke den lett gyllen i litt olje i 2–3 minutter før du heller på vann og koker den som vanlig.
- Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
- Tempurapanert sei: Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den midt i ovnen i omtrent 15 minutter.
- Couscoussalat: Tilbered fullkornscouscousen som anvist på pakken (se tips).
- Couscoussalat, fortsettelse: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha løken i en stor serveringsskål, og vend inn 1 ts sukker og saften fra limen. La det trekke i 5 minutter. Skyll og kutt agurken og mangoen i terninger. Ha agurk- og mangoterningene i skålen med rødløken. Vend inn den ferdigkokte couscousen. Smak til med salt.
- Servering: Server teriyakisausen til retten.