Ovnsbakt kyllingbryst, småpoteter og rotgrønnsaker med peppersaus

Ovnsbakt kyllingbryst, småpoteter og rotgrønnsaker med peppersaus

4.03 (76)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
(Selleri)
Småpoteter
600 g
Kyllingfilet
600 g
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gressløk
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn en spiseskje smør i peppersausen før servering for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 230 grader.
Fordel rotgrønnsaksmiksen og småpotetene utover et stekebrett. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i ca. 10 minutter.
Skjær hvert kyllingbryst i to på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen med skinnsiden ned i ca. 2 minutter. Snu kyllingen, og stek den videre i ca. 2 minutter. Ha kyllingen over på stekebrettet med grønnsakene, og stek brettet videre i ovnen i 8-10 minutter, eller til kyllingen og grønnsakene er gjennomstekte.
Varm opp peppersausen i en kjele på middels lav varme under omrøring.
Finhakk gressløken og vend den inn med grønnsakene ved servering.
Vel bekomme!