Ovnsbakt kyllingbryst, småpoteter og rotgrønnsaker med peppersaus
4.03 (76)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Rotgrønnsaksmiks
1 pakke
Småpoteter
600 g
Kyllingfilet
600 g
Peppersaus
1 pakke
Gressløk
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn en spiseskje smør i peppersausen før servering for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 230 grader.
Fordel rotgrønnsaksmiksen og småpotetene utover et stekebrett. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i ca. 10 minutter.
Skjær hvert kyllingbryst i to på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen med skinnsiden ned i ca. 2 minutter. Snu kyllingen, og stek den videre i ca. 2 minutter. Ha kyllingen over på stekebrettet med grønnsakene, og stek brettet videre i ovnen i 8-10 minutter, eller til kyllingen og grønnsakene er gjennomstekte.
Varm opp peppersausen i en kjele på middels lav varme under omrøring.
Finhakk gressløken og vend den inn med grønnsakene ved servering.
Vel bekomme!