Stekt seifilet med kokte poteter, dampet kål og grønne erter, servert med karriremulade
Laktosefri
Glutenfri

Stekt seifilet

med kokte poteter, dampet kål og grønne erter, servert med karriremulade
3.91 (99)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Småpoteter
300 g
Seifilet
300 g
(Fisk)
Delt kinakål
200 g
Grønne erter
125 g
Remulade
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
½ pakke
Sitron
½ stk
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
444 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
34 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

 Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.   
 Ha remuladen i en skål, og bland inn ønsket mengde av karrien. Smak til med litt saft fra sitronen. Spe på med litt vann hvis du synes sausen blir for tykk.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Skyll og tørk fisken, og krydre den med salt og pepper. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side. Steketiden avhenger av tykkelsen på fisken. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk med fingeren. 
Skyll og kutt kinakålen i tynne strimler. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek kålen i 2–3 minutter. Tilsett de grønne ertene det siste minuttet. Smak til med salt og pepper.
Kutt resten av sitron i båter og server sitronbåtene til retten. Vel bekomme!
Vel bekomme!