Pasta med salsicciadeig i crème fraîche-saus, stekt squash, tomat og ruccola
20-30

Pasta med salsicciadeig i crème fraîche-saus, stekt squash, tomat og ruccola

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Linguine

pasta
Pasta (Hvete)
200 g

Stekt squash

squash
Squash
1 stk

Salsicciadeig i crème fraîche-saus

gul løk
Gul løk
½–1 stk
salsicciadeig
Salsicciadeig
300 g
lett crème fraîche
Lett crème fraîche (Melk, Laktose)
150 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
½ dl

Topping

tomat
Tomat
1 stk
ruccola
Ruccola
50 g
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 898 kcal
  • Fett 41 g
  • Karbohydrater 84 g
  • Protein 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag en salat av den stekte squashen, tomaten og ruccolaen, og ha over litt god olivenolje og balsamicoeddik.

  1. Linguine: Tilbered pastaen som anvist på pakken.  
  2. Stekt squash: Skyll og kutt squashen i omtrent 1 cm tykke skiver. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek squashen 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper, og ha squashen over på en tallerken. 
  3. Salsicciadeig i crème fraîche-saus: Skrell og kutt løken i små terninger. Ha litt ny olje i stekepannen, og skru opp til høy varme. Stek salsicciadeigen og løken i omtrent 5 minutter, til alt er godt stekt. Tilsett ½ dl vann, crème fraîchen og buljongen, og kok det hele i omtrent 3 minutter, til sausen tykner litt. Smak til med salt og pepper.   
  4. Topping: Skyll og kutt tomaten i chunky biter. Skyll ruccolaen, og finriv Grana Padano-osten på et rivjern.
  5. Nyt måltidet!