30-40
Laktosefri
Pulled pork-burger med barbecuesaus, servert med maiscoleslaw og ovnsbakte søtpotetbåter
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sulfitt,
- egg,
- sennep,
- bygg,
- hvete,
- rug,
- soya
Basisvarer
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Ovnsbakte søtpotetbåter
Søtpotet
1 stk
Pulled pork
Pulled jalapeño pork
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Maiscoleslaw
Maiskorn
½–1 pakke
Strimlet wokmiks
150 g
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½ pakke
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Hamburgerbrød
Grove hamburgerbrød (Soya, Bygg, Hvete, Rug)
2 stk
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 816 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Ovnsbakte søtpotetbåter: Skyll og kutt søtpoteten i båter. Fordel båtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek søtpotetstbåtene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
- Pulled pork: Ha kjøttet over i en ildfast form, og stek det under søtpotetene i ovnen i omtrent 15 minutter. Riv kjøttet i mindre biter med to gafler når det er ferdigstekt, og vend inn barbequesausen.
- Maiscoleslaw: Sil laken av maiskornene. Ha wokmiksen i en stor skål. Vend inn et par klyper salt og 1 ss eddik. La grønnsakene stå på benken i 5–10 minutter, hell av laken, og bland inn aiolien og maisen.
- Hamburgerbrød: Varm hamburgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter.
- Vel bekomme!