Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød
15-20

Thaisuppe med kylling, pak choy og koriander, servert med rustikke multibrød

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • hvete,
  • rug,
  • melk,
  • selleri

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Thaisuppe

thaisuppe
Thaisuppe (Selleri, Melk, Laktose)
700 g
pak choy
Pak choy
1 stk
gulrot
Gulrot
1 stk

Stekt kylling

skivet kyllingfilet
Skivet kyllingfilet
200 g

Rustikke multibrød

rustikke multibrød
Rustikke multibrød (Hvete, Rug)
2 stk

Tilbehør

koriander
Koriander
1 bunt
lime
Lime
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 625 kcal
  • Fett 26 g
  • Karbohydrater 58 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis ikke alle liker koriander, kan du også servere det som tilbehør til retten.

  1. Thaisuppe: Varm opp suppen i en stor kjele på middels høy varme under omrøring.
  2. Thaisuppe, fortsettelse: Skyll og kutt pak choyen i skiver. Skrell og kutt gulroten i skiver. Ha gulroten i suppen, og la suppen småkoke på middels varme i 5–10 minutter. Tilsett pak choyen i suppen 3–4 minutter før servering.
  3. Stekt kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 2–3 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Smak til med salt og pepper, og ha kyllingen over i suppen.
  4. Rustikke multibrød: Tilbered multibrødene som anvist på pakken.
  5. Tilbehør: Skyll og grovhakk korianderen. Kutt limen i båter. Topp suppen med korianderen, og server limebåtene til retten.