25-35
Laktosefri
Ingefærbakt seifilet med gulrøtter og spinat, potetpuré og teriyakismør
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, fisk, soya, sesamfrø, hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
melk, smør, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes), olje
Potetpuré | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
melk (melk) | 2 dl |
Gulrøtter og spinat | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 600 g | |
![]() | spinat | 100 g |
Ingefærbakt seifilet | |||
---|---|---|---|
![]() | seifilet (fisk) | 650 g | |
![]() | finkuttet ingefær, hvitløk og chili | 1 pakke |
Teriyakismør | |||
---|---|---|---|
![]() | teriyakisaus (soya, sesamfrø, hvete) | 100 g | |
![]() | lime | 1 stk | |
smør (melk) | 3 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 457 kCal
- Fett
- 15 g
- Karbohydrater
- 47 g
- Protein
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis du vil, kan du koke potetene møre, og vende dem i teriyakismøret for ekstra god smak.