Krydderstekte kikerter og brokkoli, servert med mangosalsa, kokosris, chutney og raita
20-30
Glutenfri
Vegetar

Krydderstekte kikerter og brokkoli, servert med mangosalsa, kokosris, chutney og raita

Ingredienser

Allergener

peanøtter, cashewnøtter, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, salt, pepper, olivenolje, olje

Kokosris med limezest
kokoskrem
kokoskrem
1 pakke
basmatiris
basmatiris
250 g
limeskall
limeskall
2 ts
koriander
koriander
½ bunter
vann
vann
5½ dl
Basisvare
Mango- og agurksalsa
mango
mango
1 stk
vårløk
vårløk
½ pakker
agurk
agurk
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
lime
lime
½ stk
Krydderstekte kikerter og brokkoli
brokkoli
brokkoli
1 stk
kikerter
kikerter
2 pakker
garam masala
garam masala
1 pakke
nøttemiks
nøttemiks (peanøtter, cashewnøtter)
1 pakke
vårløk
vårløk
½ pakker
Tilbehør
lime
lime
½ stk
mangochutney
mangochutney
2 glass
raita
raita (melk, laktose)
2 pakker
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
743 kCal
Fett 
22 g
Karbohydrater 
112 g
Protein 
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vend gjerne inn litt finhakket koriander i raitaen.