Pannestekt torskefilet med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Pannestekt torskefilet med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner

Ingredienser

Allergener

melk, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, olje, salt, pepper

Kokte poteter og brokkoli
småpoteter
småpoteter
600 g
brokkoli
brokkoli
1 stk
Pepperonismør med pinjekjerner
pepperoni
pepperoni
100 g
sjalottløk
sjalottløk
3 stk
pinjekjerner
pinjekjerner
1 pakke
smør
smør (melk)
3 ss
Basisvare
Pannestekt torskefilet
torskefilet
torskefilet (fisk)
650 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
462 kCal
Fett 
19 g
Karbohydrater 
29 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for en friskere smak.