15-20
Laktosefri
Glutenfri
Pannestekt torskefilet med kokte poteter og brokkoli, pepperonismør og pinjekjerner
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, fisk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, olje, salt, pepper
Kokte poteter og brokkoli | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g | |
![]() | brokkoli | 1 stk |
Pepperonismør med pinjekjerner | |||
---|---|---|---|
![]() | pepperoni | 100 g | |
![]() | sjalottløk | 3 stk | |
![]() | pinjekjerner | 1 pakke | |
smør (melk) | 3 ss |
Pannestekt torskefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | torskefilet (fisk) | 650 g | |
smør (melk) | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 462 kCal
- Fett
- 19 g
- Karbohydrater
- 29 g
- Protein
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Ha litt sitronsaft over fisken ved servering for en friskere smak.