30-40
Salsicciaburgere med tomatkompott og ruccola, servert med potetbåter og aioli
Ingredienser
4 personer
Allergener
egg, hvete, melk, laktose, sulfitt
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker, olje, salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte potetbåter | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g |
Salsicciaburgere | |||
---|---|---|---|
![]() | salsicciadeig | 600 g |
Tomatkompott | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | tomater | 2 stk | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke | |
sukker | 1 ts |
Hamburgerbrød | |||
---|---|---|---|
![]() | brioche-hamburgerbrød (egg, hvete, melk, laktose) | 2 pakker |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | ruccola | 100 g | |
![]() | aioli (sulfitt, egg, sennep) | 2 pakker |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 1029 kCal
- Fett
- 67 g
- Karbohydrater
- 70 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du