20-30
Glutenfri
Vegetar
Butter chickpeas servert med fullkornsris, kachumbersalat og frisk koriander
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje, salt, pepper
Fullkornsris | |||
---|---|---|---|
![]() | fullkornsris | 250 g |
Butter chickpeas | |||
---|---|---|---|
![]() | kikerter | 2 pakker | |
![]() | blomkål | 1 stk | |
![]() | rødløk | ½ stk | |
![]() | butter chicken-paste | 2 glass | |
![]() | moste tomater | 350 ml | |
![]() | matfløte (melk, laktose) | 3 dl |
Kachumbersalat | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | ½ stk | |
![]() | tomater | 2 stk | |
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | koriander | ½ bunter | |
![]() | chiliflak | ½ pakker |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | koriander | ½ bunter | |
![]() | mangochutney | 1 glass |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 668 kCal
- Fett
- 24 g
- Karbohydrater
- 92 g
- Protein
- 21 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Ha gjerne et par kardemommebelger eller litt karri i risen under koking for ekstra smak eller farge.