Butter chickpeas servert med fullkornsris, kachumbersalat og frisk koriander
20-30
Glutenfri
Vegetar

Butter chickpeas servert med fullkornsris, kachumbersalat og frisk koriander

Ingredienser

Allergener

melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje, salt, pepper

Fullkornsris
fullkornsris
fullkornsris
250 g
Butter chickpeas
kikerter
kikerter
2 pakker
blomkål
blomkål
1 stk
rødløk
rødløk
½ stk
butter chicken-paste
butter chicken-paste
2 glass
moste tomater
moste tomater
350 ml
matfløte
matfløte (melk, laktose)
3 dl
Kachumbersalat
rødløk
rødløk
½ stk
tomater
tomater
2 stk
agurk
agurk
1 stk
koriander
koriander
½ bunter
chiliflak
chiliflak
½ pakker
Tilbehør
koriander
koriander
½ bunter
mangochutney
mangochutney
1 glass
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
668 kCal
Fett 
24 g
Karbohydrater 
92 g
Protein 
21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Ha gjerne et par kardemommebelger eller litt karri i risen under koking for ekstra smak eller farge.