Sitruskrydret kyllinglårfilet med bakt brokkoli- og bulgursalat med eple, servert med syltet rødløk og krydderyoghurt
20-30

Sitruskrydret kyllinglårfilet med bakt brokkoli- og bulgursalat med eple, servert med syltet rødløk og krydderyoghurt

Ingredienser

Allergener

hvete, melk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olivenolje, eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Bakt brokkoli- og bulgursalat med eple
brokkoli
brokkoli
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
2 stk
bulgur
bulgur (hvete)
250 g
grønt eple
grønt eple
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
olivenolje
olivenolje
2 ss
Basisvare
Syltet rødløk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider- eller hvitvinseddik
eplesider- eller hvitvinseddik
2 ss
Basisvare
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
vann
vann
1 dl
Basisvare
Sitruskrydret kyllinglårfilet
utbenet kyllinglår u/skinn
utbenet kyllinglår u/skinn
600 g
sitruskrydder
sitruskrydder
1 pakke
Krydderyoghurt
yoghurt
yoghurt (melk, laktose)
150 g
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
614 kCal
Fett 
23 g
Karbohydrater 
61 g
Protein 
40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du