20-30
Sitruskrydret kyllinglårfilet med bakt brokkoli- og bulgursalat med eple, servert med syltet rødløk og krydderyoghurt
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olivenolje, eplesider- eller hvitvinseddik, sukker, vann, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Bakt brokkoli- og bulgursalat med eple | |||
---|---|---|---|
![]() | brokkoli | 1 stk | |
![]() | hvitløksfedd | 2 stk | |
![]() | bulgur (hvete) | 250 g | |
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | koriander | 1 bunt | |
olivenolje | 2 ss |
Syltet rødløk | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
eplesider- eller hvitvinseddik | 2 ss | ||
sukker | 2 ss | ||
vann | 1 dl |
Sitruskrydret kyllinglårfilet | |||
---|---|---|---|
![]() | utbenet kyllinglår u/skinn | 600 g | |
![]() | sitruskrydder | 1 pakke |
Krydderyoghurt | |||
---|---|---|---|
![]() | yoghurt (melk, laktose) | 150 g | |
![]() | tyrkisk krydder | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 614 kCal
- Fett
- 23 g
- Karbohydrater
- 61 g
- Protein
- 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du