20-30
Glutenfri
Soyabakt laks med dampet spisskål og frisk epledressing, servert med kokte poteter
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, melk, soya, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, soyasaus, vann, olje, salt, pepper
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Soyabakt laks | |||
---|---|---|---|
![]() | laksefilet (fisk) | 540 g | |
smør (melk) | 2 ss | ||
soyasaus (soya) | 2 ss |
Dampet spisskål | |||
---|---|---|---|
![]() | spisskål | 2 biter | |
vann | 1–2 dl |
Frisk epledressing | |||
---|---|---|---|
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | lettrømme (melk, laktose) | 150 g | |
![]() | sitron | ½ stk |
Servering | |||
---|---|---|---|
![]() | sitron | ½ stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 594 kCal
- Fett
- 36 g
- Karbohydrater
- 33 g
- Protein
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Grill kålen hvis været tillater det. Kok den i lettsaltet vann i 3–5 minutter, til den er mør, og grill den i 2–3 minutter på hver side, til den har fått en fin grillfarge.