Soyabakt laks med dampet spisskål og frisk epledressing, servert med kokte poteter
20-30
Glutenfri

Soyabakt laks med dampet spisskål og frisk epledressing, servert med kokte poteter

Ingredienser

Allergener

fisk, melk, soya, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, soyasaus, vann, olje, salt, pepper

Kokte poteter
småpoteter
småpoteter
600 g
Soyabakt laks
laksefilet
laksefilet (fisk)
540 g
smør
smør (melk)
2 ss
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
2 ss
Basisvare
Dampet spisskål
spisskål
spisskål
2 biter
vann
vann
1–2 dl
Basisvare
Frisk epledressing
grønt eple
grønt eple
1 stk
lettrømme
lettrømme (melk, laktose)
150 g
sitron
sitron
½ stk
Servering
sitron
sitron
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
594 kCal
Fett 
36 g
Karbohydrater 
33 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Grill kålen hvis været tillater det. Kok den i lettsaltet vann i 3–5 minutter, til den er mør, og grill den i 2–3 minutter på hver side, til den har fått en fin grillfarge.