35-45
Laktosefri
Marokkansk lammegryte i krydret tomatsaus med appelsin, servert med bulgur og mynte
Søte smaker, aromatiske kryddere og gode råvarer kjennetegner det populære, marokkanske kjøkkenet. Her får du alt dette i én rett.
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
vann, olje, salt, pepper
Marokkansk lammegryte | |||
---|---|---|---|
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | appelsin | ½ stk | |
![]() | honning | 1 pakke | |
![]() | røkt chilikrydder | ½ pakker | |
![]() | mørkokt grytekjøtt av lam | 500 g | |
![]() | tomatpuré | 1 pakke | |
![]() | hønsebuljong | 1 pakke | |
![]() | tyrkisk krydder | 1 pakke | |
vann | 4 dl |
Bulgur | |||
---|---|---|---|
![]() | bulgur (hvete) | 250 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | mynte | 1 bunt | |
![]() | appelsin | ½ stk |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 582 kCal
- Fett
- 19 g
- Karbohydrater
- 68 g
- Protein
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Vend inn en spiseskje smør i bulguren for ekstra god smak.