Marokkansk lammegryte i krydret tomatsaus med appelsin, servert med bulgur og myntePåskeretter
35-45
Laktosefri

Marokkansk lammegryte i krydret tomatsaus med appelsin, servert med bulgur og mynte

Søte smaker, aromatiske kryddere og gode råvarer kjennetegner det populære, marokkanske kjøkkenet. Her får du alt dette i én rett.
Ingredienser

Allergener

hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

vann, olje, salt, pepper

Marokkansk lammegryte
rødløk
rødløk
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
appelsin
appelsin
½ stk
honning
honning
1 pakke
røkt chilikrydder
røkt chilikrydder
½ pakker
mørkokt grytekjøtt av lam
mørkokt grytekjøtt av lam
500 g
tomatpuré
tomatpuré
1 pakke
hønsebuljong
hønsebuljong
1 pakke
tyrkisk krydder
tyrkisk krydder
1 pakke
vann
vann
4 dl
Basisvare
Bulgur
bulgur
bulgur (hvete)
250 g
Tilbehør
mynte
mynte
1 bunt
appelsin
appelsin
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
582 kCal
Fett 
19 g
Karbohydrater 
68 g
Protein 
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vend inn en spiseskje smør i bulguren for ekstra god smak.