Fiskekaker med agurksalat og ovnsbakte søtpoteter, servert med epledressing
15-20
Glutenfri

Fiskekaker med agurksalat og ovnsbakte søtpoteter, servert med epledressing

Ingredienser

Allergener

melk, laktose, sennep, fisk

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

eplesider-, hvitvins- eller blank eddik, sukker, smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)

Ovnsbakte søtpoteter
søtpoteter
søtpoteter
3 stk
Agurksalat
agurk
agurk
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Basisvare
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
Epledressing
grønt eple
grønt eple
1 stk
yoghurt naturell
yoghurt naturell (melk, laktose)
150 g
kryddermiks med sennep og dill
kryddermiks med sennep og dill (sennep)
1 pakke
Fiskekaker
fiskekaker
fiskekaker (fisk, melk, laktose)
720 g
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
471 kCal
Fett 
20 g
Karbohydrater 
47 g
Protein 
25 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: For å spare tid og oppvask, kan du steke fiskekakene i ovnen sammen med søtpotetene de siste 10 minuttene av søtpotetenes steketid.