15-20
Glutenfri
Fiskekaker med agurksalat og ovnsbakte søtpoteter, servert med epledressing
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose, sennep, fisk
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik, sukker, smør, salt, pepper, olje, bakepapir (kan sløyfes)
Ovnsbakte søtpoteter | |||
---|---|---|---|
![]() | søtpoteter | 3 stk |
Agurksalat | |||
---|---|---|---|
![]() | agurk | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
eplesider-, hvitvins- eller blank eddik | 3 ss | ||
sukker | 2 ss |
Epledressing | |||
---|---|---|---|
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | yoghurt naturell (melk, laktose) | 150 g | |
![]() | kryddermiks med sennep og dill (sennep) | 1 pakke |
Fiskekaker | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskekaker (fisk, melk, laktose) | 720 g | |
smør (melk) | 1 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 471 kCal
- Fett
- 20 g
- Karbohydrater
- 47 g
- Protein
- 25 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: For å spare tid og oppvask, kan du steke fiskekakene i ovnen sammen med søtpotetene de siste 10 minuttene av søtpotetenes steketid.