Rice bowl med kvernet storfe, yakinikusaus, hurtigsyltet fennikel og chilimajones
20-30
Laktosefri
Glutenfri

Rice bowl med kvernet storfe, yakinikusaus, hurtigsyltet fennikel og chilimajones

Søt og salt, og med frisk ingefær og het chili. Den japanske yakinikusausen er populær som både dippsaus og marinade.
Ingredienser

Allergener

soya, peanøtter, sulfitt, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, vann, soyasaus, salt, pepper, olje

Jasminris
jasminris
jasminris
250 g
Hurtigsyltet fennikel og rødløk
fennikel
fennikel
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
lime
lime
½ stk
Kvernet storfe i yakinikusaus
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
kjøttdeig
kjøttdeig
550 g
sukker
sukker
2 ss
Basisvare
vann
vann
½ dl
Basisvare
soyasaus
soyasaus (soya)
1 dl
Basisvare
Topping
gulrøtter
gulrøtter
2 stk
lime
lime
½ stk
peanøtter
peanøtter (peanøtter)
40 g
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
849 kCal
Fett 
47 g
Karbohydrater 
70 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Yakiniku er en tradisjonell japansk/koreansk måte å grille kjøtt på. Klem kjøttdeigen på spyd, og grill kjøttet over åpen flamme for en mer autentisk smak.