20-30
Laktosefri
Glutenfri
Rice bowl med kvernet storfe, yakinikusaus, hurtigsyltet fennikel og chilimajones
Søt og salt, og med frisk ingefær og het chili. Den japanske yakinikusausen er populær som både dippsaus og marinade.
Ingredienser
4 personer
Allergener
soya, peanøtter, sulfitt, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
sukker, vann, soyasaus, salt, pepper, olje
Jasminris | |||
---|---|---|---|
![]() | jasminris | 250 g |
Hurtigsyltet fennikel og rødløk | |||
---|---|---|---|
![]() | fennikel | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | lime | ½ stk |
Kvernet storfe i yakinikusaus | |||
---|---|---|---|
![]() | finkuttet ingefær, hvitløk og chili | 1 pakke | |
![]() | kjøttdeig | 550 g | |
sukker | 2 ss | ||
vann | ½ dl | ||
soyasaus (soya) | 1 dl |
Topping | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 2 stk | |
![]() | lime | ½ stk | |
![]() | peanøtter (peanøtter) | 40 g | |
![]() | chilimajones (sulfitt, egg, sennep) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 849 kCal
- Fett
- 47 g
- Karbohydrater
- 70 g
- Protein
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Yakiniku er en tradisjonell japansk/koreansk måte å grille kjøtt på. Klem kjøttdeigen på spyd, og grill kjøttet over åpen flamme for en mer autentisk smak.