Bollywoodgryte med kylling og spinat, servert med korianderris, nanbrød og raita
20-30

Bollywoodgryte med kylling og spinat, servert med korianderris, nanbrød og raita

Saftig kylling, søt paprika og aromatisk sopp i en kremet saus. Dette er en enkel indisk gryterett proppfull av smaker.
Ingredienser

Allergener

melk, laktose, hvete, rug

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

olje

Korianderris
basmatiris
basmatiris
250 g
koriander
koriander
1 bunt
Bollywoodgryte
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gul løk
gul løk
1 stk
aromasopp
aromasopp
100 g
rød paprika
rød paprika
1 stk
bollywoodgryte med kylling
bollywoodgryte med kylling (melk, laktose)
900 g
spinat
spinat
100 g
crème fraîche
crème fraîche (melk, laktose)
150 g
Nanbrød
nanbrød
nanbrød (hvete, rug)
1 pakke
Raita
raita
raita (melk, laktose)
150 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
811 kCal
Fett 
31 g
Karbohydrater 
99 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Det er også godt å finhakke korianderen, og la den koke med risen helt fra starten.