20-30
Bollywoodgryte med kylling og spinat, servert med korianderris, nanbrød og raita
Saftig kylling, søt paprika og aromatisk sopp i en kremet saus. Dette er en enkel indisk gryterett proppfull av smaker.
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose, hvete, rug
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje
Korianderris | |||
---|---|---|---|
![]() | basmatiris | 250 g | |
![]() | koriander | 1 bunt |
Bollywoodgryte | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | aromasopp | 100 g | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | bollywoodgryte med kylling (melk, laktose) | 900 g | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | crème fraîche (melk, laktose) | 150 g |
Nanbrød | |||
---|---|---|---|
![]() | nanbrød (hvete, rug) | 1 pakke |
Raita | |||
---|---|---|---|
![]() | raita (melk, laktose) | 150 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 811 kCal
- Fett
- 31 g
- Karbohydrater
- 99 g
- Protein
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Det er også godt å finhakke korianderen, og la den koke med risen helt fra starten.