Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, egg, melk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
olje, pepper, salt
Linguine og grønne erter | |||
---|---|---|---|
![]() | pasta (hvete) | 380 g | |
![]() | grønne erter | 125 g |
Eggeblanding | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 2 stk | |
![]() | Grana Padano (egg, melk) | 2 stk |
Kremet baconsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | baconterninger | 300 g | |
![]() | kremfløte (melk, laktose) | 3 dl |
Ruccola- og tomatsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | ruccola | 100 g | |
![]() | cherrytomater | 250 g | |
![]() | pinjekjerner | 1 pakke | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 927 kCal
- Fett
- 52 g
- Karbohydrater
- 77 g
- Protein
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne på middels høy varme i et par minutter, til de er gylne.