Salsicciapizza med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing
15-20

Salsicciapizza med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing

Ingredienser

Allergener

hvete, rug, melk, laktose, selleri, egg, sennep

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)

Salsicciapizza
tomat
tomat
1 stk
rød paprika
rød paprika
1 stk
rødløk
rødløk
1 stk
spinat
spinat
100 g
lett crème fraîche
lett crème fraîche (melk, laktose)
1 pakke
ajvar
ajvar
1 pakke
pizzabunner
pizzabunner (hvete, rug)
3 stk
revet ost
revet ost (melk)
2 pakker
salsicciadeig
salsicciadeig
300 g
Tilbehør
hvitløksdressing
hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk, laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
853 kCal
Fett 
44 g
Karbohydrater 
72 g
Protein 
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Om du steker flere pizzaer samtidig, kan det være lurt å bytte plass på stekebrettene underveis i steketiden. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får dermed et jevnere resultat.