15-20
Salsicciapizza med ajvarsaus, paprika og spinat, servert med hvitløksdressing
Ingredienser
4 personer
Allergener
hvete, rug, melk, laktose, selleri, egg, sennep
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
salt, pepper, bakepapir (kan sløyfes)
Salsicciapizza | |||
---|---|---|---|
![]() | tomat | 1 stk | |
![]() | rød paprika | 1 stk | |
![]() | rødløk | 1 stk | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | lett crème fraîche (melk, laktose) | 1 pakke | |
![]() | ajvar | 1 pakke | |
![]() | pizzabunner (hvete, rug) | 3 stk | |
![]() | revet ost (melk) | 2 pakker | |
![]() | salsicciadeig | 300 g |
Tilbehør | |||
---|---|---|---|
![]() | hvitløksdressing (selleri, egg, sennep, melk, laktose) | 1 pakke |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 853 kCal
- Fett
- 44 g
- Karbohydrater
- 72 g
- Protein
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Om du steker flere pizzaer samtidig, kan det være lurt å bytte plass på stekebrettene underveis i steketiden. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og du får dermed et jevnere resultat.