20-30
Fiskegrateng med kokte poteter og råkostsalat med eple, servert med eggesmør
Ingredienser
4 personer
Allergener
fisk, hvete, melk, laktose, egg
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, sukker, olje
Fiskegrateng | |||
---|---|---|---|
![]() | fiskegrateng (fisk, hvete, melk, laktose) | 1300 g | |
![]() | panering | 1 pakke | |
smør (melk) | 2 ss |
Kokte poteter | |||
---|---|---|---|
![]() | småpoteter | 600 g |
Råkostsalat | |||
---|---|---|---|
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | sitron | 1 stk | |
sukker | 1 ts |
Eggesmør | |||
---|---|---|---|
![]() | egg (egg) | 2 stk | |
![]() | dill | 1 bunt | |
smør (melk) | 6 ss |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 797 kCal
- Fett
- 38 g
- Karbohydrater
- 78 g
- Protein
- 36 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Hvis det blir rester, holder fiskegratengen seg fint i kjøleskapet i noen dager.