Fransk soppgryte med spinat og grønne linser, servert med potetmos
25-35
Glutenfri
Vegetar

Fransk soppgryte med spinat og grønne linser, servert med potetmos

Ingredienser

Allergener

melk, laktose, selleri

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

smør, vann, olje, salt, pepper

Potetmos
poteter
poteter
700 g
lettmelk
lettmelk (melk, laktose)
2½ dl
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Fransk soppgryte
grønne linser
grønne linser
250 g
gul løk
gul løk
1 stk
hvitløksfedd
hvitløksfedd
1 stk
gulrøtter
gulrøtter
400 g
sellerirot
sellerirot (selleri)
300 g
spinat
spinat
100 g
timian
timian
½ bunter
steinsoppsaus
steinsoppsaus (melk, laktose)
2 pakker
aromasopp
aromasopp
400 g
vann
vann
2 dl
Basisvare
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
746 kCal
Fett 
34 g
Karbohydrater 
81 g
Protein 
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Smak gjerne til gryten med litt soyasaus.