25-35
Glutenfri
Vegetar
Fransk soppgryte med spinat og grønne linser, servert med potetmos
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, laktose, selleri
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
smør, vann, olje, salt, pepper
Potetmos | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
![]() | lettmelk (melk, laktose) | 2½ dl | |
smør (melk) | 1 ss |
Fransk soppgryte | |||
---|---|---|---|
![]() | grønne linser | 250 g | |
![]() | gul løk | 1 stk | |
![]() | hvitløksfedd | 1 stk | |
![]() | gulrøtter | 400 g | |
![]() | sellerirot (selleri) | 300 g | |
![]() | spinat | 100 g | |
![]() | timian | ½ bunter | |
![]() | steinsoppsaus (melk, laktose) | 2 pakker | |
![]() | aromasopp | 400 g | |
vann | 2 dl |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 746 kCal
- Fett
- 34 g
- Karbohydrater
- 81 g
- Protein
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Smak gjerne til gryten med litt soyasaus.