Chili- og limepanert tofu servert med appelsin- og kålsalat, edamamebønner og svart ris
25-35
Laktosefri
Vegetar

Chili- og limepanert tofu servert med appelsin- og kålsalat, edamamebønner og svart ris

Ingredienser

Allergener

sesamfrø, soya, egg, sulfitt, sennep, hvete

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

sukker, olivenolje, hvetemel, egg, olje, salt, pepper

Svart ris
svart ris
svart ris
250 g
Spisskål- og appelsinsalat
spisskål
spisskål
1 bit
appelsin
appelsin
1 stk
koriander
koriander
1 bunt
lime
lime
½ stk
sesamfrø
sesamfrø (sesamfrø)
1 pakke
sukker
sukker
1 ss
Basisvare
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Chili- og limepanert tofu
panering
panering
75 g
limeskall
limeskall
2 ts
chiliflak
chiliflak
1 pakke
tofu
tofu (soya)
2 pakker
hvetemel
hvetemel (egg)
1 dl
Basisvare
egg
egg (egg)
1 stk
Basisvare
Edamamebønner
edamamebønner
edamamebønner (soya)
1 pakke
Servering
lime
lime
½ stk
chilimajones
chilimajones (sulfitt, egg, sennep)
1 pakke
ponzusaus
ponzusaus (soya, hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
861 kCal
Fett 
48 g
Karbohydrater 
70 g
Protein 
37 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Vil du ha en annen vri på retten, kan du vende tofuen i litt av chilimajonesen istedenfor egg i paneringsprosessen for ekstra smak.