35-45
Glutenfri
Pannestekt kveitefilet med potetpuré, balsamicobakte rødbeter, sprø grønnkål og eplesmørsaus
Ingredienser
4 personer
Allergener
melk, fisk, laktose
Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
melk, smør, olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper
Potetpuré | |||
---|---|---|---|
![]() | poteter | 700 g | |
melk (melk) | 1–2 dl | ||
smør (melk) | 1 ss |
Balsamicobakte rødbeter og sprø grønnkål | |||
---|---|---|---|
![]() | rødbeter | 2 stk | |
![]() | balsamicovinaigrette | 1 pakke | |
![]() | strimlet grønnkål | 100 g | |
olivenolje | 1 ss |
Eplesmørsaus | |||
---|---|---|---|
![]() | grønt eple | 1 stk | |
![]() | smørsaus (fisk, melk, laktose) | 1 pakke |
Pannestekt kveitefilet | |||
---|---|---|---|
![]() | kveitefilet m/skinn (fisk) | 650 g |
Næringsinnhold per porsjon
- Energi
- 650 kCal
- Fett
- 38 g
- Karbohydrater
- 42 g
- Protein
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.
Slik gjør du
Tips fra kokken: Du kan enten koke, eller ovnsbake potetene sammen med rødbetene for å forenkle retten.