Pannestekt kveitefilet med potetpuré, balsamicobakte rødbeter, sprø grønnkål og eplesmørsaus
35-45
Glutenfri

Pannestekt kveitefilet med potetpuré, balsamicobakte rødbeter, sprø grønnkål og eplesmørsaus

Ingredienser

Allergener

melk, fisk, laktose

Basisvarene kan inneholde øvrige allergener
Basisvarer
Basisvarer

melk, smør, olivenolje, bakepapir (kan sløyfes), olje, salt, pepper

Potetpuré
poteter
poteter
700 g
melk
melk (melk)
1–2 dl
Basisvare
smør
smør (melk)
1 ss
Basisvare
Balsamicobakte rødbeter og sprø grønnkål
rødbeter
rødbeter
2 stk
balsamicovinaigrette
balsamicovinaigrette
1 pakke
strimlet grønnkål
strimlet grønnkål
100 g
olivenolje
olivenolje
1 ss
Basisvare
Eplesmørsaus
grønt eple
grønt eple
1 stk
smørsaus
smørsaus (fisk, melk, laktose)
1 pakke
Pannestekt kveitefilet
kveitefilet m/skinn
kveitefilet m/skinn (fisk)
650 g
Næringsinnhold per porsjon
Energi 
650 kCal
Fett 
38 g
Karbohydrater 
42 g
Protein 
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen.

Slik gjør du

Tips fra kokken
Tips fra kokken: Du kan enten koke, eller ovnsbake potetene sammen med rødbetene for å forenkle retten.